Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Výběr notebooku na střih videa a Minecraft do 35.000 Kč

To bylo taky první co mě napadlo. Pak bude záležet, jestrli se má stříhat v reálném čase nebo ne. Nevím jaká je náročnost současných programů na střih videa, mám koupený pinnacle15 a ten by měl jít reatime snad na všem, co se dneska vyrábí (na počítačích své doby bylo potřeba tak 3x tolik času na přežvejkání úprav, ale s novým PC s osmijádrovým procesorem AMD se to zlepšilo a střih probíhá v reálném čase).
Že by člověk okamžitě stříhal video, když je na dovolené, to by musel být nějaký maniak, jinak na to neni čas. Osobně myslím, že na tohle je lepší stabilní PC, když něco s videem dělat v notebooku, tak možná nějaký first draw a na to neni potřeba takový výkon.
Jedině ža by člověk trávil hodně času na cestách, třeba ve vlaku se pracuje docela dobře. Pak si umím představit požadavek na výkonný notebook na složité výpočty nebo střih videa.
Ten touchpad mi nikdy nevadil, nachápal jsem lidi, co se tahaji s myší. Ale to jsem měl léta notebook HP, kde musím zpětně uznat, že byl dobrý, jinou zkušenost jsem neměl. Teď mám dell a tam je ten touchpad úplně šílený a asi taky začnu s sebou tahat myš.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny