Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem OT_Jak dostat ze stb rozdělený signál video/audio?

HDMI bych rozbočil (rozbočovače (splittery) se občas vyskytovaly), jeden bych vedl do televize druhý do převodníku na AV https://www.suntech.cz/produkt/350485-premiumcord-prevodnik-z-hdmi-na-kompozitni-signal-a-stereo-zvuk/ . Ten je stereo, ale nikdy jsem jeho kvalitu neřešil, na starou CRT televizi je obraz lepší, než jaký jsem tam kdy předtím viděl a zvuk funguje.
Horší je to s tím HDMI rozbočovačem, ten jsem kdysi koupil v mironetu za nějakých 299 nebo něco takového a když jsem chtěl další, tak prostě nebyl a úplně zmizel (mají přepínač stejného tvaru). A od té doby, když už jsem něco nacházel, bylo to na můj vkus příliš drahé třeba https://www.suntech.cz/produkt/420497-delock-hdmi-uhd-splitter-1-x-hdmi-in-2-x-hdmi-out-4k/ tohle https://www.mironet.cz/gembird-hdmi-splitter-2-hdmi-vystupy+dp370215/ je aspoň pod tisícovku, ale pořád by se mi to nechtělo dávat.
Jinak existovaly krabičky, které z HDMI oddělují zvuk, ale s tím zkušenost nemám, vždy mi přišly zbytečně drahé (1500), že jsem našel jiné řešení.
Co ale mám vyzkoušené, že monitor na HDMI bere zvuk i když se v počítači připojí do DVI ale opačně to nefunguje.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny