Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Bluetooth sluchátka Intezze Evo - po druhém připojení nehrají

Zdravím,

Cca před týdnem jsem si koupil nový mobil Samsung galaxy A52 a k tomu nové bleutooth sluchátka intenzze EVO.
Po základním nastavení mobilu prišel čas na test sluchátek, bez problému jsem je spároval a připojil, hráli krásně a bez problému.
Když jsem sluchátka chtel pouzit o 2 dny pozdeji, tak po připojení k mobilu nehráli.. v prehrávači hudby byla pisnička puštěná, ale nebyla slyšel, ale ani neběžel čas písničky což sem jeste nikdy nevidel, kdyz jsem sel zkusit youtube tak se video prehrávalo ale strane sekaně asi tak 1snimek za sekundu a zvuk zase vůbec nic...
Zkoušel sem odpojit a pripojit sluchatka, resetovat mobil i sluchatka nekolikrát a pořád nic. Po pripojeni sluchatek k jinemu mobilu ale funguji normalne, taktéž jiné sluchátka fungují s mojím mobilem.
Poslední vec co me napadá je tovarni nastaveni mobilu, coz se mi ale moc nechce, proto se ptám nejdřív zde, jrstli by tu byl nekdo, kdo by mi dokazal poradit.

Změna předmětu, původně: Bluetooth sluchátka (host)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Občas se stává, že se sluchátka ucpou ušním mazem, ale pokud hrajou na jiném zařízení, tak v tom pro…
Antošík 01.03.2022 11:07
Antošík
https://www.intezze.com/sites/default/files/soubory/2022/03/intezze-evo-reset-cz.pdf Jediný návod kt… poslední
Inženýr 24.12.2022 16:09
Inženýr

Občas se stává, že se sluchátka ucpou ušním mazem, ale pokud hrajou na jiném zařízení, tak v tom problém nebude. Zkoušel si zařízení úplně smazat a znovu spárovat? Kolikrát mi to pomohlo u různých značek bluetooth sluchátek jako Samsung, Lamax nebo Sony.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru