Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Výběr notebooku 15-18 tisíc (kancelář, multimédia, příležitostný střih videa)

Kazdej ti rekne maximalne, co preferuje on. Kolik lidi ma zkusenost napric znackama. Ja treba zazil nekolik notasu od Lenova a vzdycky nejakej problem, tak se jim uz vyhybam. Ale ze bych si je troufnul jednoznacne odsoudit, to asi ne.

U HP to bylo vzdycky tak, ze kladli prekazky i blbymu rozsireni notasu treba o disk, udelali to tak, aby to uzivatel musel dat k nim do servisu.
U Asusu jsem chtel otcovi pridat pamet a kdyz jsem shledl video, co vsechno bych musel udelat, tak jsem se na to vybodl. V podstate slo o kompletni rozebrani notasu do posledniho sroubku a teprve potom slo upgradovat RAMku.

Kazdej notas ma proste neco. Pokud ti na doma staci 15" display, tak jedine snad bych nebral ten notas, u ktereho mas pouhych 250GB SSD. To asi nemuze vadit na internet a kancl, ale na strih videa uz je to trochu hodne malo. 500GB SSD by pro tebe melo byt minimum.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny