Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Čítačka pocket book - funkčný problém

Mám čítačku InkPad X od Pocketbook. Zistila som, že pri pdf dokumetoch mi v spodnej tretine displeja nefunguje možnosť v položke "poznámka" - zápis do knihy čiarou, označením, mazaním gumy. Na dvoch tretinách displeja od vrchu to funguje. V epub formáte to funguje na celej ploche. No som z toho kus mimo, že čo s tým, alebo je to tak normálne :D Lebo treba mi robiť zápisky do dokumentov z práce v pdf a hĺbam nad tým už viac ako hodinu :D Kalibráciu obrazovky som už skúšala a nič sa nezmenilo. Má s tým niekto skúsenosť?

Předmět Autor Datum
Dela to u vsech dokumentu PDF ? Problem pochazi zpravidla s rozeznanim spravne proporce toho dokumen… poslední
HPET 03.03.2022 13:17
HPET

Dela to u vsech dokumentu PDF ? Problem pochazi zpravidla s rozeznanim spravne proporce toho dokumentu, tak i kdyz text vidis, intenre / softwerove si ctecka mysli ze konci prave o tretinu vyse.
Jestli ano, proved reinstalaci cele ctecky. Predtim bych nahledl, zda-li disponujes posledni aktualizaci. Jestli se nepletu, posledni verze je 6.5.1701 https://pocketbook.cz/cs-cz/support-cz

PS: Ne ze by byl InkPad X vylozene spatny (mimo to, ze za ty roky stale nedokazali provest optimizaci tak je casto velmi pomala a urcite sem tam potkas mensi zaseky),
V tvem pripade jetli jeste muzes tak ti bych doporucil Pocketbook vratit a zakoupil rEmarkable 2 ktery je na tvou cinost delany : https://remarkable.com/store/remarkable-2/ , popripade KOBO Elipsa.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru