Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Aktualizace firmware tabletu

potřebuješ ten nový firmware? K čemu?

Tak ono, tablety, telefony a podobnemu zverstvu bych doporucil instalaci aktualizaci nainstalovat ihned jak je dostupna.
Uz v zaklade bezne aktualizace (takove ty ctvrtletni) spis aplikuji posledni korektivy "Android Goolge security Patch (google protect)" coz je jedno z tech nejvice choulostivich mist bezpecnosti.
Az v tech vetsich je aktualizovana dalsi dulezita polozka a to je samotne jadro (kernel), pak uz takove ty "rocni aktualizace" prinasi opravy a vyleseni GUI jako MIUI u Xiaomi nebo ONE UI u Smasung , vysi verzi Android a podobne. Vysi verze Android je duezita hlavne kvuli podpore nekterych aplikaci ktere vyzaduji nejakou minimalni verzi Android.

- Android Google security Patch : https://source.android.com/security/bulletin/2022-01-01 (kdyz se podivame po zpatku tak muzeme najit hodne zaplatovanych kritickych chyb)

PS: Ale v pripade tazatele, na tom pravekem tabletu s Android 4.* bych spis nainstaloval nejaky alternativni ROM, nebo ho rovnou hodil na sberny dvur, jelikoz K čemu? by adekvatni odpoved byla k nicemu :)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny