Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Sdílení dat mezi notebooky v domácí síti

Obměna zařízení probíhá postupně. Opravdu nebudu kvůli novému notebooku měnit veškeré vybavení. U některého by to bylo obzvlášť nákladné.
Ale dejme tomu, kdyby to nefungovalo od začátku, tak si řeknu blbý desítky, už se nechtěji bavit s ostatníma a vezmu to jako vlastnost (ostatně v několika distribucích linuxu jsem domácí síť taky nerozchodil, u některých samba nebyla v distribuci, musela by se doinstalovat). Ale já jsem se hezky připojil k potřebným diskům (spíš adresářům), namapoval jsem jim písmena a asi za týden potřebuju něco z disku X: a ono to nejde, tak dávám \\PC15\X a ono to zase nejde daávám \\169.254.atd\X zase nic. Jediné neobvyklé na této chybě bylo, že chybová hláška byla poměrně konkrétní tak náprava byla taky poměrně rychlá. Ale pořád to beru jako pokus o sabotáž mé práce ze strany microsoftu.Na to jak mám desítky krátce jsem podobný pokusů o sabotáž zažil už docela dost. Počítač mám proto, abych na něm pracoval a ne abych neustále něco opravoval.
Nezkoušel jsem, jak je na tom třeba multimediální centrum (rpi+kodi+libreelec) tam se dala verze protokolu nastavovat a myslím že jsem tam nechal všechny tři aniž bych tehdy věděl, co to znamená.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny