Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém micro SD nejde naformátovat

Žiadne tabuľky Diskpart.exe - príkaz Clean nerieši. Čo to melieš?
Iba drzo, na tvrdo zmaže prvý sektor čím sa absolútne odstránia údaje o HW, SW, OS, Bios, Firmware, logickom delení oddielov, dáta o použitých alokačných, formátovaných tabuliek.

Zostane po mazaní prvý sektor hluchý, slepý, bez údajov, preto sa musí disk znovu naformátovať tabuľkou podľa vkusu užívateľa.

Detto spraví hore ozn. SW pod HDD LLF, len musíš zafajknúť iba jeden štvorček, nič iné, bez milosti, násilím sa zmaže prvý sektor na fleške, načisto sa odstráni nejaké prípadné moutnutie. Dáta na fleške nebudú čitateľné napriek tej skutočnosti, že zostanú na sektoroch uchované, ale bez hlavičiek. Totižto nultý, či prvý sektor na diskoch obsahuje tisíce, myriady riadkov strojového kódu nielen o firmware, HW, SW, oddieloch, OS, SW, počtu zápisov, mazaní, a spol. dát, ktorých sa musíš zbaviť.

Nedávaj sem výpis s.m.a.r.t.

Až následne flešku vyraz do koša, lebo sa špekulovaním nad pokazenou vecou pred spaním, počas bezosných, tmavých nocí zaliaty v studenom pote na tvári, cez deň pri práci, v súkromnom, sladkom rodinnom živote načisto časom zblbneš.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny