Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno jaký notebook zakoupit?

Tak samozřejmě, že tam nemám billův bloatware, ale něco příčetného :-D (konkrátně gentoo linux - a ano, je to distribuce, která se kompiluje ze zdrojáků, nikoli binární obraz - a ano, i na tomhle se zkompiluje bez problémů - že je pro pokročilejší považuju za výhodu, protože pokročilé možnosti využiju)
RAM je tam 4GB, ale systém jen 32bit, takže používá jen 3GB.
Na normální práci s internetem stačí, samozřejmě že jsou stránky, které dokážou vytížit skoro cokoli, protože místo obsahu mají tunu splácaných skriptových megaframeworků a knihoven a tam to pak drhne. Ale normální infověci (samořejmě s adblockem) jako google, stackoverflow, poradna, youtube (v příčetném rozlišení) a tak se normálně používat dají.
Stejně tak kancelář pro moje účely víc než dostačující, pro lokální testování klidně i databazový a webový server, git server, vývoj aplikací i kernelu, ... nějaké starší hry tam taky občas hrávám, videa se přehrávají, .... samozřejmě to není žádný trhač asfaltu, ale slouží spolehlivě.
Čili hostovy "nesmysly" to vyvrací a takový notebook existuje, mám ho tady na stole a běřně používám.
Že to není herní notebook je jasné, ale jak tu padlo mnohokrát herní notebook je omoxyron a tazatel taky žádný takový nesmysl nepožadoval.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny