Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak stahovat z iVysílání

Pravda to nemá. Ale zrovna tohle je tak jednoduché, že ho ani nepotřebuje. Spíš mi vadí, že jsem nenašel linuxovou verzi (vypadá to, že bych si ji musel sám zkompilovat).
V linuxu ho mám v path, takže stačí napsat youtube-dl a dát ctrl+shift+v pro vložení zkopírovaného odkazu. Do příkazového řádku se dostanu klávesou F9 v double commanderu, a ten příkaz najdu v historii (oproti windowsu si příkazový řádek v linuxu pamatuje historii i po ukončení). Ve windowsu se mi nechtělo proměnnou path prodlužovat, takže spouštím youtube-dl a nově i yt-dlp z jeho složky (opět klávesa F9 když v ní jsem v DC), je to trochu hloupé míchat program a jeho data, ale prostě to tak dělám. Na tom příkazovém řádku je nejproblematičtější to, kam se soubory uloží (uloží se do aktuální složky, což se třeba v linuxu pro nezkušeného uživatele dost blbě hledá), naštěstí DC spustí příkazový řádek právě v aktuální složce. To že ve windows10 už normálně funguje ctrl+v velmi zjednodušuje situaci (vkládání textu ze schránky na příkazový řádek bývalo dost těžkopádné), ještě by to chtělo paměť příkazů.
Já přecejenom jsem zvyklý příkazový řádek používat (i když hlavně v matlabu, ono je daleko rychlejší a přesnější napsat třeba set(gca,'xlim',[0 1]) než se o totéž pokoušet s použitím myši), takže napsání (nebo vybrání z historie) jednoho slova a přikopírování odkazu k němu považuju za jednoduché.

Předtím jsem používal ytd od pepáka (pepak.net), ten měl grafické rozhraní, které jsem využíval (mj. monitorovalo schránku, takže odpadalo ruční vkládání odkazů), ale ten už dávno hodil flintu do žita.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny