Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak zprovoznit aplikaci Palmknihy na PC?

Ještě doplňující informace z toho co vím.

Poskytovatel uvolnil e-knihu v rámci řádné výpůjčky přes místní kamennou knihovnu (výpůjční doba standardní - měsíc). Poté se kniha vymaže ze čtenářského konta, tzv. se jim vrátí.
Vysvětluju to protože není pro takto dočasně získanou e-knihu serverem Palmknihy použitelná možnost "čtečky" Sony reader, či jak to tam popisují (to je Win aplikace pro běžné zobrazení PDF řádně zakoupených titulů, nikoli pro dočasné výpůjčky). To je analogie k Sumatra PDF nebo Acrobar Reader.

Cílový uživatel je ležící pacient. Zdravotní možnosti a z toho plynoucí schopnosti má značně omezené. Společným úsilím jsme došli k tomu, že vše musím zautomatizovat přes vytvořené skripty.

Co se zobrazení knihy týká, tak nutností je ekvivalent celoobrazovkového zobrazení pouhého textu roztaženého na celou šířku obrazovky. K textu se paralelně bude pouštět audiokniha, kterou bude poslouchat společně se sledováním textu. Text se bude automaticky posouvat konstantní rychlostí s tím, že bude možnost rychlostní změny dle potřeby.
Věřím, že to dotáhnu do zdárného a použitelného výsledku.

Do začátku pravděpodobně potřebuji Android systém a na něm běžící aplikaci Palmknihy. To vše běžící "uvnitř" Windows 10, abych mohl být nápomocný vzdáleně přes TeamViewer. Android je pro mne dost okrajová záležitost, tak se obracím s prosbou o pomoc na zkušenější...

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny