Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zkušenosti s youtube-dl při stahování z YouTube

Yolutube-dl znám a používám dost dlouho. Tohle všechno umí a i o dost víc. Má dost parametrů, se kterými si lze hrát (samozřejmě nejjednodušší je youtube-dl url což taky používám nejvíc, ostatní jen při problémech). No poslední dobou je nějaké pomalé (hodně pod reálným časem, 20 minutové video se stahuje hodinu), což v seznamu buggů taky je, ale neprokousal jsem se tím jak to řešit, nebo jestli řešení existuje.
Taky se poslední dobou stává, že skončí na eror 403 a když se to několikrát zkusí znova, ale tady asi chyba nebude na přijímači.
Někdy jsem narážel při stahování kanálu na problém s geoblokací (z tisícovky krátkých videí sem tam nějaké údajně nebylo pro čechy (videa jedno jako druhé, proč by zrovna nějaké nemělo být dostupné, co nám naše vláda tají), tam jsem při dalším spuštění použil parametr odkud startovat, abych začal až za ním (jak ho přeskočit jsem nedohledal)). Jo a při takovém stahování je dobré uvědomit si, že je potřeba nějaké místo. Už jsem dlouho nic takového nepořádal, google mě blokuje, protože mu odmítám odsouhlasit jeho podmínky, takže stahuju maximálně jednotlivá videa (odkaz na kanál bych našel na youtubu).
JDownloader neznám, tak srovnávat nemůžu.
Za zmínku stojí fork yt-dlp, který je rychlý, ale podle toho, co jsem zatím našel je jen pro windows (pro linux by si to musel asi člověk sám zkopilovat, zkompilovanou verzi jsem dosud nenašel, jen návod, jak to udělat).

Ještě taková praktická připomínka, pokud si člověk stáhne celý kanál, tak se stejně podívá na menší část a zbytek mu jen zabírá místo na disku. Takže pokud to neni vyloženě nějaký zajímavý kanál, nebo kanál co má pár desítek videí, tak bych se do toho už nepouštěl.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny

loading...