Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Facebook Marketplace-částečně nefunguje

Hezký den,
moc bych ocenil nějakou smysluplnou radu k mému problému, jelikož už nevím, jak dál. Denně inzeruji přes Facebook marketplace tak, že klasicky přes pc zveřejním inzerát a poté ho přidám do cca 100 bazarových skupin na FB. Tohle funguje normálně, lidé mi můžou psát atd. Problém ovšem je, když chci inzerát odstranit. Na PC se totiž nemohu dostat na své inzeráty-když kliknu na ikonu marketplace, dám si svůj profil, kliknu na "vaše inzeráty", tak mi to napíše, že se stránku nepodařilo načíst. S tím mám problém už delší dobu, cca rok a tak jsem se přizpůsobil a inzeráty mažu z mobilu. Jenže posledního půlroku mám stejný problém i na mobilu (Android 10). Někdy to jde, někdy ne, ale čím dál častěji už to prostě nejde. Vždy, když kliknu na "vaše inzeráty", tak se mi zobrazí hláška "Něco se nepovedlo, Marketplace teď není k dispozici. Zkontrolujte připojení a zkuste to znovu." a pod touto hláškou je tlačítko "opakovat". Většinou stačilo kliknout na opakovat tak 3x-5x a nakonec se mi mé inzeráty zobrazily, ale poslední cca 2 týdny už se tam zkrátka nedostanu, ikdyž kliknu třeba 100x na opakovat. Kvalita připojení je výborná, vše ostatní šlape rychle, jak má. Zkoušel jsem již přes různé wifi sítě, přes data, zkoušel jsem odinstalovat Facebook (pro jistotu, že mám skutečně nejnovější verzi), vymazat data aplikace, mezipaměť aplikace, vše možné, nic nepomohlo.
Zajímavé je, že přes odlehčenou aplikaci Facebook Lite se na ty inzeráty dostanu, ovšem to můj problém neřeší, jelikož zde když dám odstranit inzerát, neodstraní se z bazarových skupin, nýbrž pouze z Marketplace a mého výpisu inzerátu, což je ještě horší, jelikož já ho nevidím, ale ve skutečnosti je stále v těch cca 100 skupinách.
Za každou radu budu moc rád

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Jsi ochoten připustit odvážnou konspirační teorii, že chyba alias bug může být na straně Facebooku a…
host 14.04.2022 19:31
host
Jistě, pochopitelně. Jde mi o to, že jsem nedohledal žádné vlákno, nikoho, kdo by popsal tento probl…
Hary9312 14.04.2022 19:37
Hary9312
Ano, Marketplace používají stamiliony lidí, ale to zároveň znamená statisíce kombinací počítačů, ope…
host 14.04.2022 19:55
host
Jak jsem psal výše-vyzkoušeno v jiných sítích, na jiných zařízeních a všude je ten problém stejný. Z…
Hary9312 15.04.2022 13:08
Hary9312
Takže je to profilem? Jedině porovnat nastavení, jestli se v něčem liší, jiný důvod být nemůže. poslední
host 15.04.2022 13:39
host

Jistě, pochopitelně. Jde mi o to, že jsem nedohledal žádné vlákno, nikoho, kdo by popsal tento problém a měl stejnou chybu. Marketplace používají denně stamiliony lidí a přece by mělo být maximálně pravděpodobné, že pokud FB takovou chybu má, mělo by jí registrovat více uživatelů.

Jak jsem psal výše-vyzkoušeno v jiných sítích, na jiných zařízeních a všude je ten problém stejný. Zatímco když se na stejném zařízení přihlásí jiný uživatel, tuto chybu neregistruje. Čili zkrátka nějaká kombinace procesoru, OS, prohlížeče atd. za tím není-vyzkoušením jiných zařízení je to jednoduše vyvráceno...

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru