Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ubuntu 22.04 LTS - má smysl nasadit?

Díky za informace. PC instaluju poměrně dost. Mám sice pár vyvolených a oblíbených obstarožních HW kousků, pro které dělám nostalgické maximum, i když vím, že je to zcela ztrátové. Většinou je to poctivý HW z vyšších řad Lenovo, HP, Dell.

Ten Android jsem však řešil v kontextu SW, nikoli HW. Fakt, že se HW přehřívá za běhu emulátoru, to je opakovaně prakticky prověřeno u různých Android emulátorů.

Zpět k Linuxu. Jsem zastáncem Nasazování LTS verzí. Nechci koplikovat život sobě ani uživatelům, kterým se snažím pomoci. Naprostá většina z nás je zvyklá na prostředí Windows. Respektuji v tomto směru všechny uživatele, a to bez vyjíky. Gnome (a dříve Unity) vidím jako nevhodné pro intuitivní obsluhu vycházející z letitých návyků získaných z prostředí Windows. Proto uživatelům dávám alternativně možnost LXQt. Když jim dám na výběr, tak naprostá většina uživatelů chce používat LXQt prostředí.

Windows v PC ponechávám. Je zajímavé, že u starších ročníků stačí lidský přístup, vlídné slovo a oni si v pohodě zvyknou na L/Ubuntu. Čas většinou ukáže, že ztratí zájem o Windows. Poměrně rychle si přivyknou na nové prostředí. Faktem je, že jim poskytuji podporu, zaškolení atd.

Jsem vstřícný dalším informacím a budu za ně rád.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny