Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Fotoaparát Samsung Digimax S500

Zdar, mám problém s fotoaparátem Samsung Digimax S500. Nepotřebuji problém nutně vyřešit, už máme jiný, ale spíš mě zajímá, čím je to způsobené.
K věci: V místnosti normálně fotí a vše funguje jak má, ale pokud chci něco vyfotit venku, tak dělá místo foto jen bílou fotku, jako bych tam svítil baterkou nebo chtěl snad fotit Slunce. Doma s ním vyfotím i rozsvícenou 100W žárovku a fotka je v pohodě, ale jakmile chci něco vyfotit venku, tak stávkuje. Je jedno, jestli fotím třeba zábradlí balkonu z půl metru nebo zahradu, prostě jen bílo. Dokonce i v šeru nebo ve tmě.

Ať nastavím jakýkoliv režim, pořád se to chová stejně. S bleskem nebo bez blesku, taky stejné. Být Apríla, tak by to byl pěkný vtípek, protože tohle vůbec nechápu :-)
Dělá to, ikdyž jsem zkoušel něco vyfotit večer, kdy nesvítí Slunce. Hodně zvláštní problém. Přiblížení i oddálení funguje, náhled před fotkou taky
(i venku), ale fotku prostě neudělá. Nevíte kde může být problém? Tipuju čočku, ale zkušenosti s tím nemám a moc nevím na co jiného se zaměřit.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny