Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Platby mobilem - výběr s více platebních karet.

Ta historka právě potvrzuje tu bezpečnost Face ID. Tady neplést Apple Face ID s nějakými parodiemi na Androidu. A je to tedy dost extrémní případ, kvůli kterému vyhodnocovat, která technologie je lepší či horší. Otisk prstu je zase na nic, když máš zpocené / mokré / špinavé / ruce od krve... Si nevybereš. :) Možnost zadat PIN je tam stále.

A jinak zaplatit telefon je o dost rychlejší než peněženkou. Už jen to, že z kapsy vytáhnu telefon, zmáčknu tlačítko a platím. S obyč. kartou bych musel vyndat peněženku, z ní ještě vydolovat tu správnou kartu a pak ještě zadávat PIN. Je to tak 10x pomalejší. No a hodinky ještě 2x rychlejší než telefon. Tam jen 2x zmáčknu tlačítko, otočím zápěstí a jdu. Ale hodinky beru jako extrém a většina lidí nenajde využití, což chápu a beru.

Bezpečnost už tu byla jednou napsána. Do telefonu se nikdo nedostane a nic nezaplatí. Když ukradnou peněženku, tak mohou nějaký čas luxovat částky do 500 Kč. Prolomení PINu je také snazší (ale tady by možná brzy narazili na limit špatných pokusů).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny