Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Total Commander - The target name length (270) is more than 259 characters.

Ovšem pokud se toho v té složce nahromadí moc, tak to přestává být přehledné. A to už dneska ani nehrozí limit počtu položek pro kořenovou složku, který byl dřív dost malý (např. 512) a ubýval rychle, protože soubor obsadil několik položek. To je ale od dob FAT32 minulostí. Ale pak, jak se počet položek zvětšuje na tisíce, tak pak i lokální procházení vyžaduje trpělivost (lokálně začínají být znát desetitisíce, přes síť už tisíce).
Procházet potom takovou složku třeba v přehrávači videa je dobrý vopruz. Proto jsem třeba rozdělil položky ve složkách do další úrovně řekněme
....\DVD\POH\001-100\
....\DVD\POH\101-200\
kde jsou potom příslušné položky (teď z hlavy nevím po kolika jsem to dal, možná dokonce jen po 25). Vzdávat se stromové struktury je většinou spíš nesmysl. Naopak bych byl spíš pro D:\Zaloha\Windows 10\2022\2022-02-02.zal ale to hodně záleží na účelu a velikosti disku a zvyklostech člověka a asi neexistuje jen jeden správný přístup. Ostatně ono už při návrhu toho stromu je otázkou, jestli třeba 2022 nedat hned za zálohy, pak by tam byly všechny zálohy roku 2022 a v nich příslušné složky.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny