Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem skener u Epson L3211

Snad to pomůže...

Nastavení velikosti dokumentu v aplikaci Epson Scan 2, Document Capture Pro nebo Document Capture
Vyberte možnost Auto Detect nebo Auto Detect (Long Paper).
V aplikaci Epson Scan 2 vyberte kartu Hlavní nastavení.
Vyberte položky Velikost dokumentu > Nastavení a upravte oblast ořezu zobrazenou v nastavení Oříznout okraje pro velikost "Auto".

Document Capture Pro (Windows):
V okně Skenování vyberte možnost Nastavení skenování > Podrobná nastavení. Vyberte položku Document Size (Velikost dokumentu) a poté vyberte nastavení Auto Detect (Automatické rozpoznání).

Document Capture (Mac): V případě, že chcete použít aplikaci Document Capture Pro, vyberte možnost Document Capture Pro: Klepněte na tlačítko Skenovat a v okně Skenování vyberte položku Hlavní nastavení. Vyberte položku Document Size (Velikost dokumentu) a poté upravte oblast ořezu zobrazenou v nastavení Crop Margins for Size (Oříznout okraje pro velikost) "Auto".

V aplikaci Epson Scan 2 vyberte kartu Advanced Settings (Rozšířená nastavení). Nastavte nastavení Výplň okrajů na hodnotu Žádná.

-----------------------------------------

Oříznutí okrajů naskenovaného obrázku

Jako nastavení velikosti vyberte možnost Auto Detect (Epson Scan) nebo nastavení velikosti dokumentu (Document Capture Pro nebo Document Capture).
Upravte oblast ořezu zobrazenou v nastavení Oříznout okraje pro velikost "Auto" v aplikaci Epson Scan.

Document Capture Pro (Windows): V okně Skenování vyberte položku Podrobná nastavení. Klepněte na tlačítko Configuration (Konfigurace) a vyberte kartu Document (Dokument). Upravte oblast ořezu zobrazenou v nastavení Crop Margins for Size "Auto".

Document Capture (OS X): Otevřete nabídku Skenování a vyberte možnost Display the EPSON Scan Setup Screen (Zobrazit obrazovku nastavení skenování EPSON). Klepněte na tlačítko Scan (Skenovat). V okně Skenování vyberte položku Podrobná nastavení. Klepněte na tlačítko Configuration (Konfigurace) a vyberte kartu Document (Dokument). Upravte oblast ořezu zobrazenou v nastavení Crop Margins for Size (Oříznout okraje pro velikost) "Auto".

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny