Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem jak zrušit svůj uzamčený účet na Facebooku

můj účet na FB se stal hlásnou troubou komerčních nabídek a militantních názorů cizích osob a institucí a administrace můj účet uzamkla. Avšak jen vůči mne. Asi proto, abych tomu všemu nemohl bránit mazáním příspěvků, které můj okruh přátel a známých nezajímají. Jakýkoliv můj přístup na stránku je znemožněn, přitom dostávám každý den oznámení poštou o nebývalých aktivitách. To vše je pak jistě spojováno s mým jménem, jako nositelem účtu. Jak ho mám případně zrušit? Jakýkoliv pokus mne odkazuje na zprávu, že byl můj účet uzamčen. Sám nemám zájem do ničeho se zaplést, podobně jako každý z mého okruhu blízkých a známých, kdo na mé stránce komunikujeme,hlavně o zahradničení, nebo vaření a pod. Mne již bylo 91 let a podobného věku jsou i jiní diskutujicí na této stránce.

Uzamčení účtu mi bylo oznámeno tímto textem, pevně usazeným v takové poloze, aby nebylo možné dohledat v něm případné pokyny pro další postup:

váš účet jsme uzamkli
Na vašem účtu jsme zaznamenali neobvyklou aktivitu. Může to znamenat, že někdo váš účet použil bez vašeho vědomí.
Účet byl uzamčen duben 24, 2022
Abychom vás ochránili, není váš profil viditelný pro lidi na Facebooku a vy svůj účet nemůžete používat.

Př pokusech použití Nápovědy jsem automaticky přesměrován na toto Oznámení a tak kolem dokola.

Facebooku jsem použil vícekrát i pro přihlašování do různých webových stránek a domén namísto zakládání nových účtů a tím jsem i tam všude zablokován.
Prosím o radu, jak dosáhnout odemčení mého účtu, anebo jeho zrušení. Předem moc děkuji.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny