Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Po chvilce nečinosti se PC (video, prohlížeč či player) seká

Teploty máš tam do 65 C. To nie je ideálne ale zase to nie je taká hodnota aby to mal byť problém. Ja mám teploty do 60 v záťaži a v záťaži je to normálne. Ak ale na PC nič náročné nerobíš tak niekde pod 40.

Podľa mňa máš nabúraný OS. Toto nevyzerá na HW problém a ak si nebabral do BIOS/UEFI tak najskôr to bude problém v rámci OS. Ak si niečo nastavoval v BIOS/UEFI tak skús reset na základné nastavenie. V prípade nabúraného OS je najefektívnejšie vždy čistá inštalácia nanovo(nemyslím windows reset ale skutočnú 100% reinštaláciu). Potom je taktiež nutné zamedziť opakovaniu chyby ktorá vedie znova k tomu istému problému... Treba dodržiavať zopár zásad bezpečnosti. Napríklad inštalovať výhradne dôveryhodný SW, neinštalovať SW tretej strany ak danú funkcionalitu OS obsahuje. Naštuduj si základy zabezpečenia, dnes je to nutnosť :-)

Ešte mi napadlo. To SSD vyzerá byť jedno z tých starších. Skús sa pozrieť na výpis CrystalDiskInfo alebo Event Viewer(súčasť OS).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny