Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Tv s aplikaci disney plus

Vážený pane,
každý svou nějakou značku. Ty Vaše dvě jsou opravdu topové - Philips má obrazovky od LG kdyby Vás to zajímalo sony už není to co býval da se srovnat se snecorem takže Vám přeji dobrou koupi a šel bych, být Vámi cestou phillips ať máte aspoň dobrou obrazovku od LG když už nic jiného. Phillips měl zůstat u Hi-fi to jim vcelku šlo.
Samsung tam máte v pravdu to je značka která má politiky kurvítka ve všem a po záruce pápálálá kup si nové. A LG bude asi nejhorší protože je TOP 1 výrobce televizí, TOP 1 obrazovky atd. Takže říct o jedničce ve výrově a inovaci televizí je značí že od Vás bych si určitě nechal poradit co se televizí týče :-D ... Ne že bych vysazený na LG, ale když televizi tak jedině LG, mám doma už 4 LG a nejstarší z roku 2013 3D QHD a dodnes funguje jako nová a nemá problém naprosto s ničím, jen neumí jedinou věc a to je Disney+, což bych řekl je problém právě Disney+ a ne LG jelikož updaty jsou pořád (jak píšete že podpora není tak je i po deseti letech každej rok minimálně 2x) i na tuto tv a Netflix, Amazon atd. vše mám jen disney se nechce pro tak stará zařízení dělat softík.
Měl sem samsungy, mel sem sony, phillips, ale na LG nemá žádná a navíc ovladač jak pádlo :-D neznám, Magic ovladač malej prcek umí všechno ovládání jak na PC s mouse kam se hrabou ostatní značky.
A hnusnej webOS jak pro koho, nejde tak ani o krásu jako o funkčnost a pochopitelnout pro všechny věkové kategorie což má LG dokonalé a proč všude srát android? Android ať zůstane v mobilech a tabletech kam patří a bude to pecka. To je jako by jste řekla že Jablečnej systém dáme do všeho, Jablečná telka, Jablený šporák, Jablečná lednicka a ze všeho se pak pokakáme bo to Jablíčko je nakouslé a stojí za prd už jen v těch telefonech s politikou levné součástky do předražených těžítek. ( pro srovnání viz. testy Jabko 13 PRO MAX za 40něco tisíc na 60% standardního výkonu sundá jednoduché Realme GT 2 PRO za 15tisíc a v režimu boost přejede Jabko 2,2krát) Ale to už je úskok vedle tématu jen aby jste pochopil co jste tady vyzvracel za nesmysl.

Nebo ještě jednodušeji dejme dieslový motor do elektrické tesly ... PECKA

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny