Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Proč mi nefunguje ovládání dotykem na e-ink monitoru..

Instalaci jsem zkoušel už několikrát.. přeinstalaci i čistou instalaci s předchozím odinstalováním a restart PC taky několikrát...Mira software jsem tam samozřejmě našel..

Jak mám ale chápat tvou radu nezanedbávej nastavení, protože já jsem se do žádného nastavení ještě nedostal, ani v Mira Boox(celé to zšedne když je nahoře NOT DETECTED) ani ve windows..takže nemám co nastavovat.. Po nainstalování tam má být nahoře napsáno podle youtube videí - Mira has been Conected, pak se dá teprve něco nastavovat.. Nastavovat já můžu pouze podsvícení, barvy a režim(4 režimy) zobrazení přímo na monitoru..

Ten základní problém je nevyřešen a popravdě moc nevím co s tím a proč to nejde.. procházel jsem i rady a dotazy k provozu na těch stránkách..tohle jsem tam ale nenašel..

Je třeba možný že moje grafická stará grafická karta již není podporovaná jejich softwarem?? Zkoušel jsem to už na dvou PC(druhý má Geforce GTS 450) Zjistil jsem ale že jinak samotný monitor funguje i na starších systémech než win7.. klidně i na xp a wista.. - tam ale instalace Mira software není možná..není podpora..

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny