Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Proč mi nefunguje ovládání dotykem na e-ink monitoru..

Dobrý den,

koupil jsem si toto: https://shop.boox.com/products/mira V menší verzi 13,3 palců.

Zařízení po připojení k HDMI konektoru grafické karty na stolním PC funguje jak má, pouze nejde ovládat dotykem.. Resp. po nainstalování Mira software z těch samých stránek, nahoře vlevo vyskočí - No device Detected...Čili zařízení nebylo nalezeno.. což je ale nesmysl, protože obraz na zařízení vidím, tedy funguje.. Ve windows vedle procesoru a RAM mám napsáno že zobrazovací zařízení nepodporuje funkci "pero" ani dotyk..
V ovládání grafické karty(rozlišení atd.) je ale nápsano jako první monitor Mira133..(značku tedy rozeznalo) V ovladači Monitor je Obecný monitor PNP z roku 2006. Zařízení by mělo jít ovládat dotykem, ale nejde..respektive nelze zařízení nainstalovat a nastavit..(samotná funkce porušena není) Celé to zkouším na zařízením podporovaném systému windows 7 profesional 64-bit, mira software je ke stažení také tam.. Připojené to je pomocí HDMI ke grafické kartě Geforce GTX650Ti-boost. V softwaru od Mira se dají také ovládat jiné parametry monitoru, ty jdou ovládat ale i přímo z tlačítek na monitoru..takže všechno v pohodě, jen nemám tu dotykovou obrazovku.

Nevíte co s tím? Musí se prvně do Windows instalovat něco jiného? Nějaká součást pro detekci těchto zařízení? Prolézal jsem windows do všech koutů a nikde jsem nenašel nějaké nastavení pro tato zařízení, že by byla vypnutá.. nic o nastavení.. proč mi windows to zařízení normálně nenajde a neaktivují se příslužné služby??

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny