Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Lze připojit SONY MHC-V11 k zesilovači?

Nevím, co přesně je na tom zmatené.
Pro Vás tedy ještě jednou v jednotlivých dotazech a případně bodech, jak to je a co mám v plánu:

* LZE ZAPOJIT DO ZESILOVAČE ZMIŇOVANÉ REPRODUKTORY? POKUD ANO, TAK POKUD SAMY O SOBĚ MAJÍ ZESILOVAČ (protože jsou aktivními reproduktory s mnoha funkcemi, jako možnost pouštět na nich CD, zapojit mikrofon, ovládat basy, hlasitost, připojovat USB flash apod...) NEMŮŽE DOJÍT KE SPÁLENÍ (na základě výkonu že ony samy mají zesilovač a ještě by byly propojeny k hlavnímu zesilovači KVŮLI PŘIPOJENÍ K NOTEBOOKU A KVŮLI PŘIPOJENÍ DALŠÍM KOMPONENTŮM DO SAMOTNÉHO HLAVNÍHO ZESILOVAČE?

* pokud je k zesilovači připojit nelze (z důvodu že by se třeba spálily, poškodily nebo by to nedělalo z nějakého důvodu dobrotu, jak mi řekl přítel mamky (nechápu ale co přesně za problém by to mělo způsobit), JAK TEDY tyto reproduktory s audiosystémem a SPOLU S DALŠÍMI KOMPONENTY připojit k notebooku, který nemá požadované audio výstupy (tedy jako mají zvukovky u počítače s více kanály, minimálně pro mikrofon, přední pravý a přední levý kanál)... notebook má totiž jen výstup pro sluchátka - v tomto případě tedy dotaz, když NEPOUŽÍT HLAVNÍ ZESILOVAČ, přes který by se to zapojilo, spolu s dalšími komponenty (mikrofon, další notebook apod.), tak jak to tedy udělat?

MYSLÍM SI, ŽE SHRNUTÍ JE hodně srozumitelné, takže pokud tady něčemu opět nebudete rozumět a přijde Vám zmatečné, pak už nevím, co tam je špatně vysvětleno.

Díky

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny