Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno AV receiver - antivibračné nožičky

Zrejme myslíš také penové ktoré sa zvyčajne dávajú pod nábytkové nožičky, materiál EVA pena. Tento materiál ale vôbec nerieši takýto problém. Podobne ako obyčajná guma to prenesie takmer všetky vibrácie. 52€ by som zato určite nedal(je to za kus). 25€ za 4ks je moje maximum.

Čo sa ti nezdá na tom popise že je zvuk potom čistejší/ostrejší? To sa samozrejme týka len podloženia reproduktora a nie AVR. Akýkoľvek materiál respektíve vrstva ktorá odizoluje repro od podložky pomôže k dosiahnutiu lepšieho zvuku. Spodné pásmo nízkych frekvencií to riadne mení. Stačí si to skúsiť na trocha väčších reproduktoroch umiestnených priamo na pracovný stôl. Bez podložky sú basy dosť dunivé a trasie sa celý stôl. Keď sa to tak vezme tak je stôl ako priama podložka je ďalším kanálom :D
Ak sa ale použije podložka tak je výsledok okamžite počuť a pri tom stole aj cítiť. Nič nerezonuje, zvuk je čistejší a ostrejší tak ako je to v tom popise. Nie je to ako s HiFi káblami s nezmyselným priemerom ale o fyzike a akustike. Žiadny lepší výkon AVR. Ten popis výrobcu je myslený smerom na použitie pre repro.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny