Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno AV receiver - antivibračné nožičky

To sa nedá inak ako súhlasiť. Výrobca tam určite cieli na skupinu ľudí... 1ks 52€ a teda cez 200€ za komplet a stavím sa že to kadejaký hifista zobere aj za túto šialenú cenu. Výrobné náklady maximálne v jednotkách eur a cena násobne vyššia. Keď slovíčko hifi/gaming má moc presvedčiť ľudí o niečom čo neexistuje. Ako vždy, cenu určuje ponuka a dopyt, prečo by predajca predal čosi za 5€ ak mu to niekto bude kupovať za 1000€ a čo si budeme klamať že takých produktov je na trhu mnoho. Sorry za offtopic.

Ak máš s týmto skúsenosť čo z toho výberu aliexpressu by si vzal? Mne príde najlogickejšie to riešenie kde je horná a dolná platforma oddelená pružinami. Pružina predsa musí odfiltrovať dobre. Tie hrotové podstavce vyzerajú tiež zaujímavo. Všimol som si že to majú kadejaké reproduktory a stojany. Je tam ale predsa priamy kontakt kov/kov čiže veľmi nechápem aká je účinnosť.
Nemám ani tušenie ako v praxi funguje: https://www.aliexpress.com/item/1005003333268356.html vyzerá to prepracovane a zložito len či to nebude na škodu :)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny