Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Sestava PC

Složit to zvládnu, jediný co by mi dělalo problém je to chlazení. Samozřejmě by bylo super, ale nikoho z okolí přes PC nemám. Jediný co mě napadá je nějaká firma co to udělá za mě. To s tím HDD je dobrý nápad, nahradím to SSD. Je lepší Sata 3 nebo M2 SSD disk?

Trocha mi uchádza pointa prečo vôbec riešiš poradenstvo zostavovania PC z hi-end triedy na internete. Neber to v zlom ale ak máš na takéto delo tak to je taký problém zaplatiť si službu. Nie kadejakého šuflikára ale skutočného odborníka. Nebude to zadarmo a možno ti zaberie nejaký čas kým nájdeš niekoho zo svojej lokality ale je to najlepšia cesta.
AIO chladenie zvládneš aj sám ale chladenie na mieru nie. Dá sa pochopiť že si to chceš zostavovať sám. Je to ako lego a je to zábava ale určité úkony sú dosť odborné. Nájdi teda experta na tento segment a kľudne môžeš stavať počítať spolu s ním ak chceš za každú cenu zostavovať a zároveň aby to bolo všetko na 100%.
Absencia HDD je správna cesta. Dnes je to už z môjho pohľadu prežitok tlačiť do PC HDD, ak ide o bežné využitie alebo na hry. Nielenže je ten HDD pomerne veľký, hučí, bzučí, vrčí, vyžaduje napájací a dátový kábel a je pomalý. Jediná výhoda je cena za kapacitu. Na druhú stranu ak zvolíš NVMe tak máš tiché úložisko, rýchle a bez akejkoľvek kabeláže.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny