Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ikonka Bright data - jak se jí zbavit?

dobrý den, v liště dole se mi objevila ikonka zeměkoule, a když na ní najedu myší objeví se nápis "bright data". Když na to kliknu, objeví se text:
This background service is what unlocks certain features in Format Factory for free. You cannot use those features for free when it's off. To close task, right click then click exit.

Nevím co to je, ale běží to na pozadí.
Nemůže mi někdo poradit, jak se toho zbavit?
Odinstalovat to nejde.
Děkuji

Změna předmětu, původně: BRIGHT DATA (host)

Předmět Autor Datum
Používáš program Format Factory? Na tu ikonku zeměkoule máš kliknout pravým myšítkem a zvolit exit.
host 04.06.2022 21:52
host
Exit pomůže jen na momentální vypnutí, při dalším spuštění PC ji tam zas bude mít, musí si ji vypnou… poslední
habin 11.11.2022 19:43
habin
Snad to pomůže... https://www.howtogeek.com/75510/beginner-how-to-customize-and-tweak-your-system-tr…
ST 04.06.2022 22:29
ST
Děkuji, už jsem na to přišel. Akorát nevím jaké funkce v tom programu Format Factory se tím aktivují…
zakola 07.06.2022 18:46
zakola
Prosím. Rádo se stalo. Snad ještě pomůže toto... Systémy Windows 7 a 8 také skrývají ikony za šipko…
ST 07.06.2022 22:24
ST
Format Factory, pokročilé nastavení
habin 11.11.2022 19:40
habin

Prosím. Rádo se stalo.

Snad ještě pomůže toto...
Systémy Windows 7 a 8 také skrývají ikony za šipkou nahoru, aby ušetřily místo na hlavním panelu. Kliknutím na šipku nahoru zobrazíte všechny ikony v oznamovací oblasti. Přetažením ikony mezi oběma oblastmi můžete ovlivnit, zda se ikona zobrazí na hlavním panelu nebo na této liště. Chcete-li si ikony oznamovací oblasti dále přizpůsobit, klikněte na odkaz "Přizpůsobit" za šipkou nahoru. Můžete také kliknout pravým tlačítkem myši na hlavní panel, vybrat "Vlastnosti" a v zobrazeném okně Vlastnosti hlavního panelu a nabídky Start kliknout na tlačítko "Přizpůsobit". Zobrazí se seznam ikon, které se objevily v oznamovací oblasti. Chcete-li, aby se ikona na hlavním panelu zobrazovala vždy, vyberte u ní možnost "Zobrazit ikonu a oznámení". Chcete-li ikonu skrýt za šipku nahoru s výjimkou případů, kdy je třeba zobrazit oznámení, vyberte možnost "Zobrazit pouze oznámení". Chcete-li ikonu skrýt za šipku nahoru a zabránit jejímu zobrazení, i když chce zobrazit oznámení, vyberte možnost "Skrýt ikonu a oznámení". Chcete-li, aby systém Windows vždy zobrazoval všechny ikony běžících oznámení na hlavním panelu a žádné neskrýval za šipku nahoru, aktivujte možnost "Vždy zobrazovat všechny ikony a oznámení na hlavním panelu". Pokud chcete později změny vrátit zpět, klikněte zde na odkaz "Obnovit výchozí chování ikon". Systémové ikony integrované do systému Windows - například ikony hodin, hlasitosti, sítě, napájení a centra akcí - se konfigurují samostatně. Chcete-li je nakonfigurovat, klikněte na odkaz "Zapnout nebo vypnout systémové ikony" ve spodní části okna. Chcete-li ikonu skrýt, vyberte zde pro ni možnost "Vypnuto". Tato obrazovka funguje jinak než první. Když zde ikonu zakážete, zcela zmizí z hlavního panelu a nezobrazí se ani za šipkou nahoru. Pokud zde například nastavíte ikonu hlasitosti na hodnotu "Vypnuto", nebude se na hlavním panelu vůbec zobrazovat. Pokud zde nastavíte ikonu hlasitosti na "Zapnuto" a ikonu hlasitosti na "Zobrazit ikonu a oznámení" na první obrazovce, objeví se na hlavním panelu. Pokud nastavíte ikonu hlasitosti na "Zapnuto" a na první obrazovce na "Skrýt ikonu a oznámení", bude skryta za šipkou nahoru.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru