Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vadný externí disk klepe záchrana

Jasně, všichni chybujeme a tím se učíme. Tyhle stavy člověka dost povynaučí. S postupem souhlasím, ale než ty plasty rozlousknu, tak bych to konzultoval telefonicky se specialisty. Možná se tím předejde nechtěné budoucí situaci, že specialista řekne - v tom už se někdo hrabal, tak si to řeště s ním, já to dělat nebudu a kdyby ano, tak za to zaplatíte 30000 Kč. Tohle je situace na velmi tenkém ledu a je dost pravděpodobné, že nejlepší rozhodnutí v našich pozicích je a bude s tím HDD nic nedělat ve smyslu zásahu do HW (vyjma řešení konkrétní a známé HW závady u které je veřejně dostupný a lét yprověřený postup řešení - pak bych to riskl svépomocí).

Snažil bych se pomoci přes stínovky. Snad bude šance, pokud to tedy není v systému zakázané. I kdyby se podařilo obnovit část diplomové práce uložené ke staršímu datu, tak je to dost značná pomoc a úspěch. Dobrý vedoucí diplomové práce toto pochopí a podaří se s ním domluvit individuálné termín odevzdání atd.

Takto uzavřené provedení externího HDD, na elektronice HW ořezané a z mého pohledu atypické řešení je dobré vůbec nekupovat. Pokud kupovat, tak rovnou min. 2 ks. Pak je šance na prohození elektroniky. Tohle pravidlo striktně dodržuji, pokud někdo chce za každou cenu "levný exterňák", tak jim rovnou říkám, vyjde vás to 2x dráž a stejně nemáte jistotu. Lidi nedocení dobře míněnou radu "normální HDD + samostatný externí box".

V minulosti jsem byl přizván k řešení téměř stejné startovní situace. Dopadlo to tak, že jsem podal pomocnou ruku a tu diplomku za toho nešťastníka napsal za 5 dní. Spal jsem sotva 3 hod. denně, ale zvládl jsem to. My lidi jsme fakt blbci...

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny