Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nefunguje připojení k wifi v kavárně

Zdravím, koupila jsem si malý notebook Mivvy m310, doma mi jede internet přes kabel normálně, ale když se chci připojit v kavárně, kde je wifi zdarma, tak mám následující problé: po aktualizaci to tu síť najde a ponačtení adresy mi to napíše připojeno, ale když pustím prohlížeč, tak to nejede. Prosím poraďte.

Změna předmětu, původně: Připojení k wifi (host)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
nemas v tvojom internetovom prehliadaci (Internet Explorer alebo co pouzivas) nastavene nejake proxy…
MM.. 13.10.2008 17:34
MM..
Používám Mozzilu a nic jsem nepřenastavovala, nejede ani IE.
Mivvy m310 13.10.2008 17:55
Mivvy m310
Aj mozilla ma nastavenie proxy, ja netvrdim ze si tam nieco nastavovala ale treba si to v nastavenia…
MM.. 13.10.2008 18:15
MM..
Na to jsem se už dívala a je to v pořádku.:-( poslední
Mivvy m310 13.10.2008 18:19
Mivvy m310

nemas v tvojom internetovom prehliadaci (Internet Explorer alebo co pouzivas) nastavene nejake proxy? Nastavenia IE - karta pripojenie - nastavenia siete. Ak ano tak skus proxy zrusit.

Windows firewall by som zatial nechal napokoji, internet musi ist normalne s firewallom (Win firewall by nemal zakazovat odchodzie spojenia, nemalo by to zmysel). Iba ak tam mas este nainstalovane nejake dalsie ochranne programy tak pozriet sa do ich nastaveni prip. skusit na chvilu vypnut.

P.S. a po pripojeni skus aj ten ping, start-programy-prikazovy riadok, a tam napis napr. ping www.seznam.cz ako uz bolo pisane a sleduj co to vypise, ak vypise 4x ze "blablabla timeout" alebo "unable to resolve host address" tak je problem s pripojenim.
P.S.2. a potom este by som skusil kliknut v ovl.panely - siete, pravy klik na tu wifi sietovku a vlastnosti a TCP/IP vlastnosti a skontrolovat ze tam je IP adresa aj DNS nastavene na automaticky.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru