Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Připojení na webové stránky na televizi (server neodpovídá)

Dobrý den.
Všechny zdravím a omlouvám se, že zde přikládám otázku týkající převážně problematiky na chytré televizi, avšak souvisí s běžnou situací, a to internetem a připojení na různé stránky.
Předem upozorňuji a zmiňuji rovnou na začátku, že televize je klasicky připojená kabelem z routeru, který jsem připojil s tím, že celý problém vyřeší. Takže veškeré aplikace v televizi používající internet, jako Youtube atp. funguje a klasicky vše bez problému.
Můj taťka má však problém s tím, že se nemůže již od počátku, co internet má, připojit na jakoukoliv stránku, pokud jde přes internetový prohlížeč. Jde jen maximálně pár základních webů, jako jsou vyhledávače Google apod., ale konkrétně stránky, jako seznam.cz, či vlastně zkrátka jakákoliv stránka zadaná do vyhledávače zkrátka nejde zobrazit a nelze se k ní připojit. (Google.cz tedy ještě načte a do něj když napíšu, jako do vyhledávače např. seznam, tak se na něm zobrazí logicky seznam.cz, na který když kliknu, tak už se server nenačte). Dnes jsem se končně k mému otci dostal s tím, že mu můj router, který již nepoužívám, zapojím a bude mít tak možnost jak připojení přes wi-fi, tak zároveň samotný router případně rozšifruje případná zabezpečení na stránky, na které se nedalo dostat (původně a doposud nebyl připojen taťka síťovým kabelem přes router, ale pouze klasicky rovnou kabelem a tam jsem myslel, že je problém tam, že nemá router - hlavně z důvodu zabezpečení a šifrování.
Ovšem bohužel ani zapojení s routerem nepomohlo a internet na televizi funguje jen v rámci aplikací, jako youtube apod., jak jsem již zmiňoval, ale na žádné jiné webové stránky v rámci webového prohlížeče v televizi mě zkrátka nepustí. Vůbec nevím proč, ale určitě bude problém někde v nějakém nastavení. Ovšem nastavení routeru a sítě jako takové se jeví v pořádku. MODEL TELEVIZE - Panasonic TX-50CS620E

Přikládám tedy FOTO, o jaký problém se jedná. Zkrátka server neodpovídá a stále nabízí nápovědu zkusit test připojení, jenže test připojení k internetu v televizi je úspěšné, a normálně funguje, youtube apod., zkrátka klasicky jede a internet v rámci připojení je tímto v pořádku. Problém je, znovu opakuji, čistě a pouze připojení k jednotlivým serverům (stránkám) přes internetový prohlížeč.

Kde bude, prosím, chyba?

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny