Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Výměna serveru - raid pole, bsod INACCESSIBLE_BOOT_DEVICE

no průběh je takový že když nabootuju z flešky a místo instalace dám opravit problémy a spustím command line, tak disk part nevidí žádný disk kromě flešky.

když se snažím nabootovat z pevného disku, tak bsod, po restartu se spustí zase nabídka s možností oprav (oprava se nepovede) a také je možné pustit command line - tam je ale disk označen jako x (x:\Windows\System32), ale jde vylistovat (dir) seznam souborů na systémovém disku. ostatní jsem zatím nezkoušel.

Nakonec jsme se dohodli na tom, že než aby tam pak byla nějaká rezidua, tak uděláme čistou instalaci - objednali jsme 2x ssd a zítra to budu instalovat. Na dalších discích byly data, která se snad pak povedou připojit.

Takže plán je takový že vyhodím ze serveru oba systémové disky v raid1, dám nové ssd, nakonfiguru raid1 a na ně nainstaluju windows. Jen nevím co bude s licencí (je z action packu) - jestli to bude fungovat na novém železe...

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny