Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Marně se snažím aktivovat systém (Windows 7 Home Premium)

Sice netuším, k čemu jsou potřebné Vaše otázky a na ně odpovědi, ale je úplně jedno, kde jsem koupil Windows 7 Home Premium, natož Windows 10, který nyní ani neinstaluji a ani neřeším v problému. Odpovídat tedy, kde jsem koupil Windows 10 je absolutně bezpředmětné.

Jsem denní uživatel PC a celkem tomu i rozumím, ale opravdu netuším co mysíš SLIC a pokud ano, tak oSlicovat. Takové věci jsem NIKDY V ŽIVOTĚ nedělal a nebyl ani důvod, vždy vše bez problémů fungovalo jak po stránce aktivace systému, po stránce softwarové a hardwarové.
Moc tedy nerozumím všem těm otázkám v bodech. Windows 7 jsem zakoupil jedno kde, je to oficiální produkt, plná originální licence - více není potřeba vědět. Dostal jsem ji v elektronické podobně s Key klíčem (Product Key), který je platný a vždy platil a vždy mi systém řádně a bez problémů aktivoval.
A je jedno, jestli to nainstaluji z disku, na které jsem si instalačku vypálil nebo z nabootované USB flashky. z USB flashky mi to přišlo méně pohodlné, tak to mám na disku a ten vždy jen šoupnu do mechaniky.
Jak píšu, ostatní věci s SLIC deskou a podobně jsem nikdy nedělal a nevidím důvod, proč bych to měl dělat nyní. TO určitě není klíčový problém, proč by nešel systém aktivovat, ale na to mi jistě ochotně odpoví i jiní?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny