Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Marně se snažím aktivovat systém (Windows 7 Home Premium)

Jako ano, mohl jsem si to vždy zazálohovat ale řekl jsem si, že si to vždy udělám znovu, ale asi to byla chyba. Popravdě vždy, ač nevím nyní přesně proč, jsem si to nainstaloval vždy znovu. Možná i proto, že přesně netuším, jak bych měl provádět novou instalaci z případné zálohy, na to jak jsem nikdy nepomyslel, tak jsem asi nikdy nevěděl jak to jinak udělat, tak jsem to instaloval vždy odznovu.

Změny HW jsou to samé, jako několikátá instalace? Samotný HW jsem totiž nijak neměnil, takže jestli myslíš změnou HW určitý povolený počet instalací, tak netuším, ale asi je to možné, když to říkáš.

Aktivační linku mi nabídl samotný Windows a linka 800 100 074 normálně funguje, víceméně je to ta samá linka (akorát zadara), jako (420) 225 990 844, kde uvádí jako placená..., peníze mi strhly však až na lince 841 300 000.
Na lince 225 990 844 určitě živého člověka neuslyším, respektive jsem nikdy nesylšel, protože to mi systém nabídl pro aktivaci jako číslo pro automatizovaný telefonní systém. A říkám, volal jsem, zadal ID a prostě neúspěšně!

Zkusím oddálit zatím tu "zkušební" neaktivovanou verzi, tak snad se mi to podaří.

Díky ti moc za radu, vážím si toho

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny