Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Marně se snažím aktivovat systém (Windows 7 Home Premium)

Dobrý den.
Všechny zdravím a předem moc prosím a zároveň děkuji za pomoc. Obracím se na vás totiž už kvůli tomu, že už si opravdu nevím rady a zkoušel jsem všechno a udělal pro to maximum a hodiny a hodiny u toho seděl a hledal řešení a způsoby, jak Windows aktivovat.
Předem důrazně upozorňuji, že nepatřím mezi lidi, kteří by si někdy nainstalovali nějaký kradený software, natož systém samotný, proto čestně přísahám, že systém Windows 7 Home Premium mám zakoupen již několik let a jedná se o originální produkt!

Marně se snažím tento systém aktivovat. Ano, chápu, že Windows 7 je již zastaralý a dávno již není aktualizovaný a podporovaný, ale co vím, nebrání nic tomu, aby byl nadále používám. Navíc sice mám již dopředu koupenou i licenci na Windows 10, avšak můj současný počítač a hardwarové vybavení sice Windows 10 splňuje, ale jen tak na hraně a opravdu byl poté nechtěl pracovat na počítači, který by se ač s Windows 10, tak přesto sekal, neboť hardwarové vybavení je již samozřejmě nějaké roky staré.

Jelikož opět nastal čas systém přeinstalovat na úplně nový, čistý, a to právě kvůli zahlcení systému, registrů a zkrátka obecně vždy je potřeba u mě jednou za rok až dva maximálně systém přeinstalovat a užívat si i přes hodně práce s přeinstalací a instalováním všeho znovu poté opět nově čistý a rychlejší PC.
Dnes je to asi již po čtvrté (odhadhuji), co jsem od zakoupení licence Windows 7 Home Premium, systém přeinstaloval, ale již se mi nedaří jej za žádných okolností aktivovat, a to ani pomocí automatizovaného telefonického systému, kde vždy jak blbec zadám dlouhý číselný kód a vždy mi řeknou, že je jim líto, že se jim ID produktu nepodařilo ověřit a to je tak vše, co mi oznámí a ukončí se hovor.
Dokonce jsem volal i na placené linky, údaje jako podpora Microsoftu, která je úplně k ničemu, protože mě přepojí buď vždy na automatizovaný telefonický systém, který jsem absolvoval již několikrát a vždy bez výsledku a nebo se zkrátka k živému člověku ani nikdy nedovolám, vždy jen automaty a ještě mi to strhlo peníze za účtování si hovoru. Jedná se o čísla např. bezplatné číslo v rámci nabídky od systému na automatizovaný telefonický systéml, a to 800 100 074, stejna tak placený automatizovaný systém na čísle 225 990 844. Dále jsem zkusil najít další čísla, údajně na podporu Microsoftu, a to 841 300 300 nebo 225 990 844! Pořád to samé dokola, odkáže mě na automatizovaný telefonní systém a k živému člověku se nikdy nedovolám. Štvě mě na tom nejvíce to, že mám systém opravdu zaplacený a nejsem schopný jej aktivovat kvůli neschopnosti obrátit se na pomoc nebo nějakou podporu a ještě k tomu zadara, jen to žere peníze a žádný výsledek.

Chci se zeptat, jak je možné, že celé roky DOPOSUD mi vždy při přeinstalování systému aktivace systému fungovala bez problému, a pokud došlo k chybě aktivace online, tak automatizovaný telefonní systém (kdy zadáváte během hovoru dlouhý číselný kód) vždy fungoval? Nyní nemohu udělat vůbec vůbec nic a ani se nemohu na nikoho obrátit. Systém jsem kvůli lhůtě aktivovat systém do tří dnů instaloval se vším všudy (i aktualizacemi apod.) již podruhé a stejně se mi to pořád nedaří aktivovat, postupuji úplně stejně jako vždy a ani pomocí automatizovaného telefonního systému, který celé roky až DOPOSUD fungoval, se mi to prostě nedaří.

Nemohu se dozvědět ani důvod, proč to vlastně aktivovat nejde a jednak ani nalézt řešení a obrátit se na kohokoliv na podpoře Microsoftu, aby mi problém pomohl vyřešit.
Obracím se tedy na vás, co mám tedy dělat a proč mi to nejde najednou aktivovat? :(

Děkuji moc!

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny