Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Nehraje (středový) reproduktor, ač ve správci zvuku (testu) ano

Ještě je zvláštní to (avšak nikdy jsem nezkoumal, zda to tak bylo i dříve nebo nikoliv), že pokud kliknu dole čistě na ikonu hlasitosti zvuku (vpravo dole ve windows), tak sice tam svítí Správce zvuků Realtek, avšak v něm se nesimuluje během hraní hudby žádný zvuk a při zeslabování či zesilování tu vůbec nereaguje na ztlumování či zesílení hudby, avšak první slopec, zařízení reproduktory, ano. Přitom jsem myslel, že ovládání zvuku převzal přece Realtek.
Pokud jsem pak rozkliknul nastavení prvního sloupce, tedy reproduktorů, je zvláštní, jaktože tam nabízí vůbec podobné efekty, jako většinou má Realtek správce zvuku oný Manager, kde se pak nastavuje jak ekvalizer apod.? (viz screen)

Není možné, že se navzájem tyto dvě "zvuková zařízení" bijí a že reproduktory v rámci systému nějak nespolupracuje přímo s nastavením od realtek správce zvuků oného manažera? Nechápu to a nebo jsem si toho nikdy předtím nevšimnul, že ikona zvuku dole a oný směšovač zobrazuje jak hlasitost reproduktorů, co ovládá systém windows a pak oný realtek... Já myslel, že vše vždy převezme hlavně realtek a v něm se ovládá všechno.

Jsem z toho abych řekl pravdu, jelen a vůbec tomu nerozumím a nevím ani, co kde mám udělat a nastavit. Zkoušel jsem už všechno.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny