Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jakou značku notebooku?

nedá mi to:
Jestli se tvýmu kámošovi prohnul displej tak, že se mu do něj vymačkala klávesnice, tak to souhlasím se servisem, že na něj asi postavil něco, co by prohnulo i horní desku ledničky (asi květináč o průměru 50cm i s hlínou a kytkou bych to tipnul!)
A co se týče značek:

1 . HP Armada 110 - u všech! se ulámaly po záruce(1 rok tehdy) panty od displeje (bylo mi jich líto, poněvadž na nich hezky do dneška jedou W2000, takže jsem jim panty vyrobil z železných úhelníků - vypadá to podle toho, ale jedou.
SERVIS- navrhl výměnu displeje za cca 15tis, neakceptoval jsem.

2. HP N115 - přehřívají se procesory (u všech), servis v záruční době domontovával nějaký přídavný chladič, ale to moc nepomohlo, a taky fungují do teď, akorát když jede víc prográmků, tak se krásně kouše!(při vytížení procesoru na 80% - třeba CDMA modem + video z Youtube, po delší době běhu stačí jen víc flashů na stránce)
SERVIS- protože AMD!

3. IBM T42 - oba kusy lehce po záruce odešla deska, u jednoho nejdřív jen USB, druhý napřed videokarta.
SERVIS- výměna desky za 12tis, neakceptoval jsem.

4. začal jsem teda kupovat acery, a světe div se! - 1x výměna DVD RW v záruce, 1x výměna displeje (s mapama) v záruce, 1x výměna větráku v záruce.

Takže jsem chtěl říct: jestli ses někdy díval do noťáka, tak si viděl, jak je to tam našlapaný, a žádná velká spolehlivost se od toho prostě čekat nedá, tj. koupit něco levného na práci a brzy to vyhodit, než se to stejně rozsype, ať je to IBM či HP či cokoliv.
Howgh!

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny