Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jakou značku notebooku?

Dobrý večer chci si koupit notebook ale nevím jaká značka je nej slyšel jsem že u HP si zbytečně připlatím za značku.Jaké jsou vaše zkušenosti se značkama?Díky Lobart

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
osobně nakupuju/doporučuju už jen Dell a HP, s výhradami pak vyšší modely IBM/Lenovo (původní řady I…
touchwood 14.10.2008 10:56
touchwood
Jaky mas vyhrady k IBM? Zajimaly by me. Mam je uz 3 roky a mel jsem v jednu dobu i 3 kusy najednou.…
Radek 14.10.2008 18:35
Radek
výhrady mám takové, že to už nejsou takové držáky, jako byly předtím. Ve srovnání s ostatními značka… nový
touchwood 16.10.2008 13:29
touchwood
Jeste Sony Vaio jsou velmi dobre notebooky, i kdyz pomalu nejdrazsi co na trhu lze sehnat a je to i… nový
JR_Ewing 16.10.2008 13:32
JR_Ewing
Asi se budete smát,ale mam FS AMILO PRO 3505 za výprodejní cenu 10000,- a neměnil bych.Nemám proč.Zá… nový
milans 16.10.2008 14:47
milans
nejlepsi je dell, mam ho uz nekolik let a zadny problem poslední
fgx 16.10.2008 15:35
fgx

osobně nakupuju/doporučuju už jen Dell a HP, s výhradami pak vyšší modely IBM/Lenovo (původní řady IBM).

Toshitba, Aušus, nebo dokonce nAser mi nesmí přes práh. ;-)

To o tom zbytečném připlácení většinou tvrdí obchodník, který tě v případě jakéhokoliv problému (a že jich u notebooků bývá požehnaně) odkáže na smluvní autorizovaný servis, ve kterém většinou jako první krok smažou disk a nahradí jeho obsah standardním imagem s čistým OS, vady materiálů ti označí jako mechanické poškození uživatelem (známý příběh Acer vs lámací panty), na což platí až hrozba ČOIkou a jiné podobné taškařice. Jak vidíš, obchodníkovi se to opravdu vyplatí. ;-)

Jaky mas vyhrady k IBM? Zajimaly by me. Mam je uz 3 roky a mel jsem v jednu dobu i 3 kusy najednou. Mam radu T. Nikdy jsem nemel s nicim problem(HW), mam mozna zatim stesti. Jedine co se stalo bylo to, ze jsem mel prasknutej plast vedle touchpadu. Nevim jak se to stalo, mozna jsem to nejak udelal ja, nevim. Bylo to ovsem bez problemu v zaruce opraveno-vymeneno a nyni stejna vec podruhe a opet vymeneno. Prasklo stejne misto a za boha nevim ja se to stalo, ta puklinka neni skoro videt a vsiml jsem si toho az na slunku. U jednoho z ntb jsem se jen zminil, ze mam asi(podle meho dojmu) hlucnejsi vetrak a ze asi neco piska(nedalo se to poradne identifikovat, ani odkud ani jak dlouho, byl to jemny hvizdavy zvuk)i nejaky divny displej-bylo na nej na svetle spatne videt(bezna vec, ale to jsem tehdy nevedel), neresilo se nic a cca za dva dny jsem mel novy displej, novou zakladovku i s vetraky a v podstate vymenil skoro vse na ntb o cem jsem jen rekl, ze je divne. Oni ti tam totiz veri, nevim jak je to v jinym servisu, nikdy jsem jiny ntb nemel a asi ani mit nebudu. na druho stranu vim, jak nekdy resi prodejci prokazatelne vady v HW a jake delaji problemy se zarukou u treba jen blbyho HDD. Asi kdybych si ty veci i vymyslel, tak by tomu verili, ale neni duvod. Nikdo se tam k tobe totiz nechova jako ke zlodejovi a predem nepredpoklada, ze reklamujes vymyslenou zavadu a otravujes a obiras je o cas. Ja mam ted jedinou vyhradu k novymu Tecku a to je to, ze je tam horsi displej nez v tech starsich. No a jiny nedodavaji. Potrebuju totiz 4:3 a to se uz nedela..

výhrady mám takové, že to už nejsou takové držáky, jako byly předtím. Ve srovnání s ostatními značkami je to samozřejmě jasný nadprůměr, jen prostě už to není ono "nesmrtelné, nerezavějící, neprůstřelné a nepotopitelné" IBM.

jinak kvalita a ochota servisu Dell, IBM, HP je celkem pověstná.

Jeste Sony Vaio jsou velmi dobre notebooky, i kdyz pomalu nejdrazsi co na trhu lze sehnat a je to i ponekud imagovka.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru