Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem mereni tepu na hodinkach zklamalo

Koupil jsem si dvoje hodinky, protoze me zajimalo jak reaguje moje telo pokud budu experimentovat s dobou spanku a nevedel jake vybrat. Samozrejme - zapnu na obou hodinkach mereni tepu, utahnu oba tak, aby necestovali a zaroven neskrtily, na stejnou polohu na ruce, jedny ukazuji 90-70 a druhe 75-55 výborně. Mam to chapat tak, ze jsou tyto veci naprosto k nicemu?

A dalsi vec, cekal jsem ze to bude ukazovat muj tep kazdou vterinu, dokud to nevypnu. Ne - ukazuje to nejakej prumer tepu, a vypocitavani se po 30s zastavi takze to musim furt naklikavat jak magor.

A to jsem u nejakeho streamera videl, ze mu to meri tep nonstop a zadnej debilni prumer po dobu 30s. Koupil jsem oboje hodinky spatne? Stali dohromady 4k a vim ze to je orientacne, ale kdyz jedny ukazuji tep 55 a druhy 80 tak to smrdi nejakym modernim oblbem.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Tyhle věci u chytrých hodinek musíš brát s rezervou. Přeci jenom nemůžeš po hodinkách chtít, aby měř… poslední
nizor 22.07.2022 09:51
nizor

Tyhle věci u chytrých hodinek musíš brát s rezervou. Přeci jenom nemůžeš po hodinkách chtít, aby měřily naprosto přesně. Já mám také chytré hodinky ticwatch a měření tepu mají, ale musí říct, že jsme to nikdy neřešil.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru