Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nelze nainstalovat software HyperX Ngenuity

Dobrý den všem.

Obracím se na vás s dotazem, se kterým mi asi moc nepomůžete, ale i přesto to zkusím.
Zakoupil jsem si myš HyperX PulseFire Surge a jsem s ní velmi spokojen. K ní je však potřeba pro pordobnější nastavování podsvícení, rozlišení a funkcí doinstalovat i software HyperX Ngenuity, který jsem si z oficiálních stránek stáhnul, avšak instalace nebyla úspěšná.
Instalační soubor jsem spustil jako správce, potvrdil a posléze napsalo, že nebyl software úspěšně nainstalován a jestli má tedy počítač automaticky provést opravu a instalaci daného softwaru. Poté se nic nedělo a když dám opět software instalovat, po potvrzení se chvíli něco načítá a poté opět nic.
Proto jsem si zkusil stáhnout (nejspíše starší verzi) z alespoň nějaké stránky (např. zde https://www.stahuj.cz/hry_a_zabava/doplnky_a_rozsireni/hyperx-ngenuity/), ovšem ten samý problém. Instalaci provádím jako správce, po chvíli mi vyskočí, že software není nejspíše správně nainstalován a pomocí automatické opravy a instalace se poté nic neděje.
Software se mi tedy nedaří nainstalovat a i přesto, že myš funguje a lze měnit rozlišení DPI a podsvícení alespoň pomocí tlačítek, samozřejmě jsou nastavení omezenější, než s použitím softwaru, kde jsou nastavení podrobnější a větší.

Poradí někdo, kde je problém? Vypadá to, že je možná chyba u samotného softwaru, než u mě u počítače, neboť software není zrovna nijak dobře hodnocen, jednak i z manuálu, kde je možné kliknout na případné původní stránky pro instalaci, tak ten odkaz už ani neexistuje

(https://www.stahuj.cz/hry_a_zabava/doplnky_a_rozsireni/hyperx-ngenuity/).

Systém mám Windows 7 (Home Premium) 64 bit

Děkuji vám.
Pěkný den přeji.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny