Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pískání adaptéru u nového NTB

Vítku, ruku na srdce a rozum do hrsti. Kolikrát jste to co poposujete uskutečnil za posledních 5 let s ostatními notebooky/PC?
Mě vždycky dascinuje, že pro naprostou většinu lidí je notebook vmyšlená si nutnost. Pokud je třeba si zaznamenávat za pochodu myšlenky a komunikaci s někým dalším, tak bych raději zvažoval kvalitní záznamník. Přeci jen, pořízení audiozáznamu je rychlé, efektivní a bezstarostné. Typicky jednání na úřadech (s ním určitě máte bohaté zkušenosti)... tam je notebook opravdu k ničemu.
Řešil jsem "notebook" pro pána po vážné autonehodě. Nakonec jsem mu to rozmluvil. Za ty peníze se pořídilo klasické PC + ležení na míru. Má doživotní následky a musí být převážně ležící. Ten člověk je dodnes v pohodě a až čas ukázal, že trvat na notebooku byl nesmysl. Notebook = téměř neuskutečnitelná zdravá ergonomie práce (s ohledem na umístění displeje spojeného se základnou a klávesnicí). Tak to prostě je. Nabízí se otázka - proč si ještě více ničit zdraví a ještě za to platit?
Na příležitostné použití je lepší vzít slušný repas a ne si nechat zblbnout hlavu nějakým tenkoalobalovým nesmyslem od šikmookých soudruhů.
Tak rozum do hrsti... :i: :beer:

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny