Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Bricknuté PS3?

Ahoj, poprosím o radu a pomoc, s problémem který už přes týden trčí pořád na stejném bodě a já už si nevím rady.
Dopředu - snad to můžu postnout zde, ikdyž tu kategorie "konzole" není, dopředu sorry a díky za nesmazání
- budu doufat že nebudu vykopnut kvůli nálepce warez, jelikož to s tím trochu souvisí, ale PS3 už jsou druhou generaci mrtvé.. tak... snad.. :-)
- opravdu jsem řešení na internetu (po týdnu googlení !) nedokázal najít

Dostali se mi do ruk od kamaráda PS3 Slim CECH - 3004B s tím jestli můžu provést jailbreak, protože jeho fyzcké hry jsou dodrápané a mechanika už taky zlobí. Verze softwaru byla bohužel ta poslední 4.89 a navíc tam je "Demonstration mod".
Zkoušel jsem zkrátka postupovat dle návodů tak, abych tam jailbreak dostal, nedařilo se. Někde jsem pak narazil na radu, o formát hdd v pc, jenže po tomto kroku PS3 už nejde vůbec rozjet.
Po za zapnutí se zobrazí text, že systém nemohl být správně načten a mám možnost spustit instalaci z flashdisku. Tady je první problém - ať jsem se pokoušel měnit flashky, stahovat poslední verzi ofiko i neofiko zdroj pořád ta stejná hláška "The data is corrupted (8002F2E4)

Pokud se dostanu de recovery jakákoli možnost z nabídky končí hláškou "A serious error has occured (8001002B)" A nebo The system storage cannot be accesed. Zkoušel jsem i jiný hdd a stejný problém.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny