Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
To neni verze Android že ? Běz jen Marketu (aplikaci) a stahni/povol aplilaci “mirroring”. U nektery…
HPET 24.07.2022 00:33
HPET
Aplikácia tretej strany zdieľaná vyššie je to vôbec bezpečné prevádzkovať niečo takéto? Dávnejšie so…
KMX 24.07.2022 06:33
KMX
Lepší je nepoužívat zrcadlení obrazovky, ale streamování obsahu. Na fotky a videa jsou dnes Google F… nový
sharkjdd 24.07.2022 09:26
sharkjdd
Ja pouzivam jen : 1) SamsungDEX 2) Stream iPrima (jelikoz neni na ATV) 3) A kdyz se divam na Youtube… nový
HPET 24.07.2022 10:22
HPET
u streamování z founu musíš řešit, že to TV Panák s nativními aplikacemi v OS přehraje, má tam jeden… nový
TNT 24.07.2022 10:26
TNT
To s tým 5ghz pripojením určite skúsim. Ak to pomôže s plynulosťou prehrávaného videa tak to ti vopr… nový
KMX 24.07.2022 13:17
KMX
Nejde o 5GHz, ide o tom, ze pri pouziti 2.4 sa ti telefon prepina neustale z modu klient voci tvojmu… nový
fleg 24.07.2022 20:41
fleg
Mno, nejde to, technologie to neumožňuje. Všem děkuju, že mi vstřícně odpověděli a nebyli na mě hnus… nový
mif 24.07.2022 14:22
mif
Zkusil jsi tu postnutou aplikaci? Já ji dnes dal do telefonu děckám (Poco 5G, Redmi 8T) a oběma se m… nový
Prasak 24.07.2022 21:32
Prasak
Předem se omlouvám za exhumaci threadu. Asi mě zastřelíte, ale mám další otázku. Tu telku jsme vráti… poslední
mif 16.09.2022 17:13
mif

To neni verze Android že ? Běz jen Marketu (aplikaci) a stahni/povol aplilaci “mirroring”.
U nekterych TV musi byt povolena app TV Cast, TV s android co nejdou detektovat zpravidla zabere odinstalace aktualizace Chromecast built-inU nekterych TV, jsem i videl, ze bylo zapotreby pro sdileni pres internet jit pres menu vystupu : HDM1, HDMI2, USB, "Duplikace obrazovky" jako treba u televizoru Philips s OS Saphi".

PS: Na telefonu pouzivam jen "Smart View". Jo, a uz se mi stalo, ze jsem musel vypnou a zapnout TV nebo telefon aby to fugovalo.

Aplikácia tretej strany zdieľaná vyššie je to vôbec bezpečné prevádzkovať niečo takéto? Dávnejšie som niečo podobné skúšal a fungovalo to aj keď môj mobil neumožňuje v základe zrkadlenie. Aj tak to ale nepoužívam. Z toho čo som doteraz videl tak je to zrkadlenie vhodné maximálne na statický obraz/fotky. Videá sa sekajú, obraz je neplynulý a vytvárajú sa artefakty. Ja som pred kúpou novej TV očakával viac. Zrkadlenie je veľké sklamanie a snáď to v budúcnosti bude napredovať aby bolo možné zdieľať akýkoľvek obsah aspoň v nejakej rozumnej kvalite.

Lepší je nepoužívat zrcadlení obrazovky, ale streamování obsahu. Na fotky a videa jsou dnes Google Fotky, na filmy pak třeba VLC. Všechno bez sekání v dobré kvalitě.

Ani vlastně nevím, k čemu sdílet displej telefonu. Snad jen pro někoho hry? Ale kvůli té latenci to stejně moc nepůjde.

Ja pouzivam jen :
1) SamsungDEX
2) Stream iPrima (jelikoz neni na ATV)
3) A kdyz se divam na Youtube tak nekdy neco poslu do TV, ale to vylozene nekopiruju obraz (v podstate se otevre Youtube na TV a spusti se pozadovany obsah).
4) RadioPovidka. (posleh audio knih, po spusteni vypnu na TV obraz a necham jen zvuk)

PS: Ovsem latenci mam vybornou.

u streamování z founu musíš řešit, že to TV Panák s nativními aplikacemi v OS přehraje, má tam jeden dlna "jednoduchý" přehrávač, panasonic má store aplikace jen na přehrání televizního obsahu korporací Netflix apod. kdo chce víc softwaru tak se nákupu panasoniku vyhne nebo musí koupit krabičku s Androidem

zrcadlení je dobré pro rychlé prezentace obsahu telefonu dalším osobám, stylem hele tohle vám ukážu,ta pomalost latence tak nevadí, horší je to s rozlišením a zajištění co nejvyšší kvality obrazu a to je alchymie - pořešit spojení tv kabelem, wifi v 5G, když je vysoká konektivita tak zjistit co způsobuje descaling videa

To s tým 5ghz pripojením určite skúsim. Ak to pomôže s plynulosťou prehrávaného videa tak to ti vopred ďakujem za TIP. Nemám aktuálne doma žiaden mobil po ruke s podporou zrkadlenia. Viem že mám TV pripojený k 2,4ghz sieti a poväčšine aj všetko ostatné. Ak je ale vhodnejšia 5ghz sieť pre takéto zrkadlenie tak to rovno prehodím v TV na túto sieť a tiež pre mobily z ktorých sa bude zrkadliť.

Nejde o 5GHz, ide o tom, ze pri pouziti 2.4 sa ti telefon prepina neustale z modu klient voci tvojmu ap do castovacieho modu pre tvoju tv, co sposobuje problem so prenosom...bud sa ti trha cele video, pripadne video a zvuk nie su synchornne.
Pouzitie 5GHz vyriesi tento problem tk, ze sa pripojis na svoje AP cez 5G a k Tv pojdes cez 2.4.

Zkusil jsi tu postnutou aplikaci? Já ji dnes dal do telefonu děckám (Poco 5G, Redmi 8T) a oběma se mobil s TV spojil na první pokus. Okamžitě jsme prohlídli fotky, co jsme přes den všichni nabouchali na vejletě. Ani není třeba na TV cokoliv přepínat, stačí na to ta aplikace v mobilu.

Předem se omlouvám za exhumaci threadu. Asi mě zastřelíte, ale mám další otázku. Tu telku jsme vrátili, protože vykazovala nehomogenity v podsvětlení v takové míře, že jsem to nemohl akceptovat (popravdě, moja řvala jak tur a já fungoval ]:)). Místo ní jsme pořídili Panasonic TX-50LX650 (menší a levnější), která je teď v obýváku tak akorát. Ale dosti keců. Má to stejný OS (čistý Androš), obrázek /zatím/ jak francouzské víno (jsme oba slepí, vyhovuje). Na zrcadlení používáme appku AllMirror, funguje. Ale: chybí nám tam funkce "back" - tlačítko, které je na DO, funguje pouze v rámci menu. Jak se dá (pokud jo) přepínat mezi dvěma naposledy zvolenými kanály? Jde to vůbec? V manuálu jsem nic nenašel a máma opět skuhrá. Máte někdo řešení (pokud existuje)? Předem dík za potenciální rady.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru