Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nový PC

Vymenil by som zdroj za tento https://www.alza.cz/corsair-rm650-2021-d6703620.htm neber to ako overkill pretože ak sa rozhodneš pre upgrade tak máš rovno aj vyhovujúci zdroj. Navyše ani sa ti neoplatí pozerať na slabšie pretože cenovo sa neoplatí.
Tá skrinka splní účel ale skôr by som neodporúčal takéto v tejto cene. Konkrétne táto neviem ale obecne platí že tie lacné majú mnoho nedostatkov. Zvyčajne sú dosť flexibilné, to by nevadilo ale ak tam nie je ani rozumne poriešené usporiadanie a aspoň nejako aby to šlo chladiť + nech sa do skrinky nedostáva toľko prachu. Ten perforovaný bok je niečo čo patrí 2 dekády späť. Príde mi to vhodné skôr do múzea...Vyber niečo aspoň za 50-70€ s dobre perforovaným predkom a ideálne nech už má prachové filtre.
Neviem prečo vyberáš 2 rozličné SSD. Ten kingston som už kdesi inštaloval a nie je zlý ale za tie 400 stovky radšej už ten samsung.
Potrebuješ tie svietiace ramky? Podľa výberu skrinky usudzujem že RGB ťa neberie čiže kašli na RGB ramky. Pozri tieto https://www.czc.cz/kingston-fury-beast-black-16gb-2x8gb-ddr4-3600-cl17/323127/produkt
EDIT: ako píše nadomnou tiež myslím že radšej 1x2TB SSD. Zbytočne obsadzovať M2 slot ale ak to z nejakého dôvodu potrebuješ na 2 fyzické časti tak to nie je problém.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny