Předmět Autor Datum
Jakou velikost/výkon repro? Koukni třeba na https://hi-fi-systemy.heureka.cz/lg-xboom-on7/#prehled/
host 27.07.2022 09:04
host
Moje chyba, nějaké preference jsem uvést mohl. Hledal jsem něco co by se dalo pohodlně přenášet v ru… nový
jeremiáš 27.07.2022 22:30
jeremiáš
No, s tou přenositelností jsem to trochu přehlédl, když to je jenom v nadpisu. I když technicky vzat… nový
host 28.07.2022 07:14
host
Mal som tú česť počuť viacero Marshall BT repro v cenách do 300€ a žiaden nezaujal. Predávajú hlavne…
KMX 27.07.2022 16:28
KMX
ad ten edifier: metal na 4" repráky? nejsem diplomovaný akustik, ale toto se mi nezdá. měl bych furt…
lední brtník 27.07.2022 17:41
lední brtník
Tak mu odporuč niečo lepšie v rámci neznámeho rozpočtu. Záleží tiež aké má požiadavky. Z toho čo si… nový
KMX 27.07.2022 17:52
KMX
dlouho se mi nestalo, aby úplně každá věta byla o něčem jiném, než jsem psal nebo co mi podsouváš. nový
lední brtník 27.07.2022 19:01
lední brtník
Rozhodně by to nebyl můj hlavní zdroj pro poslech hudby, šlo mi jen o mobilní řešení na dovolenou, s… nový
jeremiáš 27.07.2022 22:33
jeremiáš
ale jo, nějaký přenosný krám s vlastní baterkou je rozumný kompromis. bt připojení jo, na stereu byc… nový
lední brtník 27.07.2022 23:32
lední brtník
JBL repro si vieš vypočuť v niektorých obchodoch umožňujú na test ich populárne modely. Ako som písa… poslední
KMX 28.07.2022 15:33
KMX

Moje chyba, nějaké preference jsem uvést mohl.
Hledal jsem něco co by se dalo pohodlně přenášet v ruce (třeba do nějakých šesti kilo) na dovolené, sešlosti a tak podobně, cenově pod 10 000 Kč.
Ale Vaše doporučení na LG se mi rozhodně hodí jako případné řešení doma na zahradě, takže moc děkuju.

Mal som tú česť počuť viacero Marshall BT repro v cenách do 300€ a žiaden nezaujal. Predávajú hlavne retro vzhľad a zvuk ich až tak netankuje. JBL sa dosť predávajú a narovinu povedané je to zafarbený zábavný a v niektorých prípadoch prebasovaný zvuk navyše tie basy nevie dobre podať. Záleží akú chceš veľkosť a za akú cenu. Maličký lacný BT repro je výborný JBL GO. Trocha vyššie a väčší je FLIP ktorý hrá už pomerne slušne na tú cenu a rozmery. CHARGE je reproduktor ktorý ma nezaujal vôbec. Je to práve ten ktorému sa vyhni. Porovnával som ho napríklad proti JBL Xtreme 3 a XTREME je už iné kafe. Ten zvuk je vo všetkých ohľadoch lepší. Nehovorím tu o hlasitosti a sile basov ako kombo ukazovateľov pre random nenáročného poslucháča. Nebudem to tu opysovať dopodrobna ale rozhodne je zvuk XTREME lepší. Ak ti nevadí rozmer a cena tak odporúčam práve tento.

Za zmienku stojí aj: Audio Pro T3+ a Audio Pro Addon C3
Zatiaľ som ich nikde nepočul ale z mnoho ohlasov na internete by to mohlo byť fajn a kto vie možno lepšie ako XTREME nakoľko JBL to robí pre mainstream a za značku sa pripláca tak táto značka možno ponúkne viac.

Neviem ako to chceš s tým stereom. Samozrejme že sa to dá spárovať a rozmiestniť pre stereo ale je to z môjho pohľadu niečo divné, nepraktické robiť toto s BT prenostným reprom. Na takéto niečo to ani nie je určené. Ak chceš repro k PC tak klasické stereo repro napríklad https://www.edifier.com/product-r1700bts.html ale budeš mohol spraviť aspoň ako tak dobrú akustiku? Ak na to nemáš priestorovo tak je to blbé... Najlepšie reproduktory pre malú miestnosť sú slúchadlá :-)

ad ten edifier: metal na 4" repráky? nejsem diplomovaný akustik, ale toto se mi nezdá.
měl bych furt dojem, že mi výrobce repráků část zvuku zatajuje.

ty jbl krámy jsou dobré na party k vodě. jestli po tom tazatel metalista touží, jeho problém. doma asi k ničemu.
prodávají se ty čínské mono bedny kde to má aspoň normální reprák, ale kvalita a životnost je taky čínská.

Tak mu odporuč niečo lepšie v rámci neznámeho rozpočtu. Záleží tiež aké má požiadavky. Z toho čo si napísal to vyznie ako keby mal mať on presne taký pohľad na vec ako ty. To je ale blbosť. Poznám ľudí čo počúvajú hudbu cez mobil len z integrovaného repra. Je to bizarné ale 100 ľudí 100 chutí... Na čom vlastne je založený tvoj názor že JBL sú šmejdy? Tiež tie výhrady na čínsku produkciu akosi nechápem. Zaplať normálne a aj číňan vyrobí kvalitu. Kde myslíš vyrábajú veci ktoré používaš a fungujú ti dlhé roky k spokojnosti? Sťažovať si na produkt za pár eur že je nekvalitný to už je len logika.

ale jo, nějaký přenosný krám s vlastní baterkou je rozumný kompromis. bt připojení jo, na stereu bych zrovna netrval, pokud nevezeš karavan.

buď sáhneš do diskotékovém jbl s malými repráky (platíš za značku), nebo po velkém monorepráku z totální číny.
podobné krámy občas recenzují v avmanii.

čínská jakost: https://www.muziker.cz/fenton-live102
fak to má 10" basák? https://kytary.cz/ibiza-sound-rainbow-1000-rozbalene/HN243891/

JBL repro si vieš vypočuť v niektorých obchodoch umožňujú na test ich populárne modely. Ako som písal vyššie jedine XTREME3 je zo súčasnej ponuky dobre hrajúci reprák v cene do 300€ spomedzi JBL ponuky. Záleží aké presne máš požiadavky na veľkosť a cenu. Aj FLIP je za tú cenu fajn výrobok. Ak by som dnes kupoval ja určite si aspoň na test zaobstarám AUDIO PRO T3+ a C3. Nikdy som ich nepočul ale ak majú lepší zvuk ako XTREME3 tak to minimálne stojí za zmienku. Z hľadiska praktickosti sa mi tiež viac pozdávajú či už tvarom alebo výbavou. Hranatý tvar je vždy skladnejší a nesie mnoho výhod alebo napríklad aj jednoduchšia výmena batérie po niekoľkých rokoch ak by bolo treba tak JBL sú síce rozoberateľné ale nie je to ideálne. Tento AUDIO PRO stačí zozadu odskrutkovať a batéria sa jednoducho vymení. Má aj WiFi pripojenie a mne osobne sa viac páči napájanie 2pin vydličkou. Je to retro proti USB-C? Áno je ale má to pár výhod. Najviac sa oplatí takéto riešenie pre niekoho kto chce repro využívať väčšinu času zapojený do zásuvky a batériu využívať len občas. V tvojom prípade sa ale viac hodí USB-C.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru