Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Na tomto počítači W10 nepoběží (podpora procesoru kritické funkce CompareExchange128)

Jejda... :-)
Ano, to je logické, že jsem udělal screen na W7, protože při instalaci to samo na W7 naběhlo a spustilo instalaci takto.
Spuštění instalace přes BOOTOVÁNÍ přes usb nešlo spustit, vždy po třech minutách načítání instalačky se načetlo logo W10 a počítač se vypnul a pak se to zase načítalo, zase se načetlo okno a zase vypnul a tak pořád dokola - smyčka. Takže logicky byl problém už tady, že PC díky procesoru asi zkrátka W10 nechtěl nainstalovat, což se potvrdilo i viz screen. Zkrátka spuštěním čisté instalace přes BOOT, který jsem nastavil i v BIOSU jako prioritní spuštění přes USB nešlo, pořád se to načítalo (mám to mimochodem i nahrané na videu), takže PC to nechtěl nainstalovat a vždy se vypnul a zase načítal a pořád dokola, jak jsem psal. Proto jsem to pak udělal přes spuštěný systém a tam se potvrdilo nejspíše to, že to na PC nepoběží. Proto ten můj dotaz v tomto fóru.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny