Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Na tomto počítači W10 nepoběží (podpora procesoru kritické funkce CompareExchange128)

Tak a je jiná možnost? Když mi to při BOOTOVÁNÍ PŘES USB zkrátka nechce načíst, asi tam je nějaký problém, tak jediná možnost, co byla v mých možnostech, znalostech a schopnostech, byla právě spuštění instalace přímo v aktuálně nainstalovaném Windows 7.
Nebo máte nějakou radu a tip, jak udělat to, aby to při spuštění počítače z BOOTOVÁNÍ vzalo a nainstalovalo? Jestli to tedy půjde, když se PC vždy po 3 minutách načtení okna W10 vypne a jede to odznova? Nejsem všemocný a do takových podrobných nastavení a nástrojů BIOSu fakt nevidím, proto se obracím na Vás, na guru a zkušené uživatele na úrovni té nejvyšší, neboť Vy rozumíte i nejmenšímu detailu v celých počítačích. Já jsem na úrovni takové, že zvládám všechny složitější operace, ale opravdu nezvládám tak složité a podrobné, které se začínají týkat až vnitřku Hardwaru, jeho složitého nastavení a řešení jiných detailních problémů např. v registrech apod. Pomocí návodu a rad to zvládnu, ale sám ne.
Pokud je tedy důvod a rada, proč to nevezme (zda to není opravdu tím procesorem, jak je na Screenu), pak samozřejmě budu rád, zda pomůže např. aktualizace BIOSU (zda to vůbec lze) a nebo nějaké úpravy v Hardwaru?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny