Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Kopírovanie z disku na disk trvá dlho

Externý disk budeme ešte naďalej riešiť. Včera vo večerných hodinách som hľadal na internete, pomoc ohľadom prehrievania CPU a nedopatrením sa mi podarilo vyriešiť aj problém z kopírovaním medzi internými diskami. Problémy spôsobovali aplikácie niektorých ovládačov, ich vypnutím došlo k 97% zníženiu využitia CPU, aj k oprave kopírovania medzi internými diskami. Posielam foto aplikacií:
[95751-nova-bitova-mapa-2-jpg]
Problém z internými diskami sa síce vyriešil ale úprimne, tieto aplikácie až na Epic pravidelne inštalujem z ovládačmi môjho pc, a to už od roku 2014, kedy som kúpil svoje pc. Nikdy nespôsobovali 100% využitie CPU a hlavne nikdy pred tým nespôsobili nemožnosť kopírovať medzi diskami, či prehrievanie diskov. Zo zakázaním týchto aplikacií klesli aj teploty diskov. To je divné.
Prvé dva z hora sú súčasťou aplikácie AMD RADEON, obsahujúcu ovládače mojej grafickej karty. Druhé dva sú súčasťou ASUS PC SUITE 3, nainštalujú sa s ovládačmi ASUS. Aplikácia Epic je moja súkromná aplikácia. Aplikácie INTEL sa nainštalujú vždy pri inštalácií ovládača Chipsetu. A mozilla je môj prehliadač web stránok, lebo edge nepoužívam. Pred pár dňami som urobil čistú inštaláciu windows 10: Home, inštaloval som z cd z ovládačmi, ktoré som si urobil z posledných ovládačov, ktoré mi výrobca môjho HW vydal. AMD RADEON je tiež posledná verzia apliakacie, ktorá je kompatibilná z mojou grafickou kartou. Do registrov som nezasahoval, geek ani CC som neinštalova. Novšie ovládače nie sú. Čo môže spôsobovať že horné aplikácie sa správajú, ako sa správajú.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny