Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Free program na klonovani disku

Ne, je to opravdu jen kopie sektor po sektoru (opravdu jen celý disk, měl jsem někde program, který umí jen partition, ale ten zase uměl jen IDE a někdy SATA, ale rozhodně ne USB nebo nvme), nic víc. Je to jednoduchý program, který dělá vlastně totéž jako obyčejné kopírování v linuxu (teda skoro totéž, v tom linucu je možné si zvolit i jenom jednu partition).
Rychlost závisí na disku, respektive obou discích (či ssd), pokud se kopíruje disk na kterém nic neni, tak je to totální degradace rychlosti (inteligentní program zkopíruje to (skoro) nic a končí, tady by s ekopírovalo všechno), ale plný disk podle mě musí vyjít nastejno nebo lépe (kopíruje se souvislý blok dat, žádné přeskakování ze souboru na soubor...).
Jako zdroj nebo cíl se dá zadat i soubor, takže image vytroří i obnoví.
Na rozbalování souboru a prohlížení image snad není nic potřeba, to už umí snad i windows10, aspoň mám pocit, že jsem o tom četl? (Musím to někdy zkusit (zatím jsem připojoval jen iso cd/dvd/bd), tohle dělávám obvykle v linuxu, kde se image normálně připojí jako disk, přičemž nepamatuju, že by tomu bylo jinak, v XP a sedmičkách jsem na to měl nějaký program (imdisk či tak nějak a taky getdataback) protože ty to neuměly.)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny