Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem aktivní monitory k PC

Píšeš že máš relatívne malú miestnosť. V tom prípade sa po zvukovej stránke naviac vyplatí kúpiť slúchadlá. Mne sa najviac páči zvuk Sennheiser HD600. Ak chceš niečo viac basové tak HD650 ale sú aj iné značky a modely slúchadiel ktorých zvuk je fajn.
Ak trváš na tom že chceš repro tak podstatné je ako ďaleko od steny a kam v miestnosti repro umiestniš. Adam Audio T7V majú bassreflex v zadnej časti takže musia byť ďalej od steny. Ak ich dáš blízko budú zle reprodukovať basy. Hovorí sa že ideálne je pol metra od steny ale ja myslím že stačí aj menej. Ak by si zvolil repro s bassreflexom v prednej časti tak máš tento problém vyriešený. Síce sa neodporúča ich dávať úplne k stene ale nevadí ak sú dajme tomu 10cm od steny. R1700BTS aj tie R2850DB majú bassreflex riešený dopredu čiže ideál. Z týchto dvoch je podľa mňa R1700BTS lepšia voľba.
Daj si pozor pretože Adam Audio T7V sa predáva ako kus a nie pár. Vyberieš repro v kategórii do 200€ ale dôjde ti jeden kus a musíš teda zaplatiť ešte za druhý kus pre stereo zvuk.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny